Home

Er even helemaal tussenuit in een comfortabele woning midden in een prachtige omgeving!

In het zuiden van België, bijna tegen de Franse grens, strekt zich het gebied uit van de Naamse en Luxemburgse Ardennen. Leunend tegen de Franse Ardennen is het een gebied waar fraaie rotspartijen, steile hellingen, bosgebieden en uitgestrekte hooggelegen landerijen het uitzicht bepalen. Het door enkele slingerende rivieren doorsneden landschap is bezaaid met kleine pittoreske dorpjes waarin nog altijd de sfeer van vervlogen tijden heerst. In de grotere steden als Bouillon of het nabij gelegen Franse Sedan en Charleville-Mézières is het goed toeven op één van de terrasjes na een middagje winkelen.

Het is dan ook niet vreemd dat de Ardennen een grote aantrekkingskracht hebben op de vele natuur- en sportliefhebbers die vaak ieder jaar weer terugkeren naar hun favoriete stek! Vanuit hier biedt de natuur het ultieme uitgangspunt voor onder andere wandelingen, mountainbiken, kanoën, vissen, maar ook langlaufen in de winter, om maar enkele van de vele mogelijkheden te noemen.

Midden in dit schitterende gebied, tussen de dorpen Rochehaut en Alle, wordt nu de mogelijkheid geboden om tot rust te komen in een ruime vakantiewoning, die plaats biedt aan gezelschappen tot 8 personen!

Loopt u rustig eens door de diverse pagina’s en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die deze omgeving op recreatief, sportief of ontspannend en onthaastend vlak te bieden heeft!
U vindt hier links met informatie over de omgeving, de vele recreatieve mogelijkheden en de vakantiewoning.
De woning wordt aangeboden via Belvilla, kijk op http://www.belvilla.nl/vakantiehuizen/rochehaut-8-personen-BE-6830-60 voor prijzen en beschikbaarheid!

Voor last-minute boekingen binnen 4 weken kunt u ook mailen naar info@vanierselservices.nl
Veel plezier op de site en in de Ardennen!